Huidbarrière versterken in 3-stappen

droge huid

Minimale stappen; maximale impact. Probeer deze nauwkeurige huidverzorgingsroutine om je huidbarrière te herstellen voor een optimale gezondheid van de huid.

Je huidbarrière is meer dan een schild: het is essentieel voor een optimale gezondheid van de huid.


Door je huidbarrière te versterken blijft je huid gezond. Je huid voelt zacht en soepel aan en is het sterk genoeg om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De huidbarrière beschermt je tegen irritatie, bacteriën, allergieën en zorgt dat vocht in je huid niet zal verdampen.


Volg deze stappen om de huidbarrière van jouw huid te versterken en je te beschermen tegen verdere schade aan de huidbarrière.

PREP

Breng na het reinigen Dermiotic aan, ons bestverkochte pre-serum elixer dat het microbioom van de huid in balans brengt en irritatie vermindert.


SHOP: Dermiotic Pre-serum elixir met prebiotic / postbiotic microbiome complex

 

BOOST

Verminder trans-epidermaal vochtverlies, wat kan zorgen voor schade aan de huidbarrière, door ons 'award-winning' vitamine B-serum te gebruiken in je avondroutine.


SHOP: Vitamin B award-winning 13% niacinamide serum om je huidbarrière te versterken

 

PROTECT

Om diep te hydrateren en voor extra bescherming, gebruik je HyalaVive, met drie soorten hyaluronzuur, het TriCeramide Complex en vitamine B12, is dit een must-have in je huidverzorgingsroutine voor het herstellen van de barrière.


SHOP: HyalaVive Triple-hyaluronic serum +TriCeramide/B12 complex


Synergie Skin's HyalaVive being pumped onto model's hand


Maak deze producten onderdeel van je huidbarrièreroutine en zie de resultaten.

Sluit je dagelijkse huidverzorgingsroutine altijd af met een hydraterende crème en UV-bescherming. 


Wil je meer weten over hoe je een beschadigde huidbarrière kunt herstellen? Lees onze uitgebreide blog: Alles over je huidbarrière en hoe te versterken.