rainforest trees - desktop banner rainforest trees - square image

Baanbrekend in de perfecte synergie tussen huidverzorging en duurzaamheid

Als bedrijf hebben we de verantwoordelijkheid om niet alleen de middelen aan te vullen waartoe we toegang hebben, maar ook om proactieve stappen te ondernemen om ze te beschermen. Het verkleinen van onze ecologische voetafdruk op de lange termijn is niet alleen een trend, het is fundamenteel.

Synergie Skin is toegewijd aan het verbeteren en nemen van duurzame beslissingen binnen elk facet van ons bedrijf. Als pioniers van Clean Science beloven we om zowel grote als kleine veranderingen door te voeren om een schone toekomst te creëren - niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk. Zo ziet dat eruit ziet.


We hebben de perfecte synergie gevonden tussen duurzaamheid en

Australian made skincareresponsibly sourced ingredientseco-friendly packagingenvironmentally positive manufacturing

solar panels
Synergie Skin Australian Made graphic icon

Made for good

We zijn er trots op dat onze producten volledig aan de Australische kust worden geproduceerd om banen te creëren en de lokale economie te ondersteunen. Doordat we al onze activiteiten onder één dak hebben, kunnen we ook sneller wijzigingen doorvoeren. We zetten ons in voor een milieuvriendelijk productiesysteem en zijn er trots op te beloven dat onze Australische productiefaciliteit tegen 2023 volledig op zonne-energie zal draaien.

Synergie Skin Clean Science graphic icon

De binnenkant telt

Onze unieke Clean Science-formules gebruiken ingrediënten die dierproefvrij zijn en op verantwoorde wijze afkomstig zijn van leveranciers die volledige traceerbaarheid aan kunnen tonen en strikte geschiktheidsmaatregelen doorstaan. Onze inzet voor een langdurige gezondheid van de huid met alleen de meest ethische ingrediënten is onze topprioriteit, naast het produceren van huidverzorging van de hoogste kwaliteit.

LumiBalance multi-active facial oil 30mL/1 fl oz. product
Synergie Skin Eco-friendly graphic icon

De buitenkant telt ook

Onze verpakking gebruikt uitsluitend milieuvriendelijke materialen, waaronder recyclebare lak en plantaardige inkten. Dit betekent geen laminaat en geen verborgen plastic. Recyclebare glasmaterialen zijn ook geïntroduceerd als aanvulling op een milieuvriendelijke verpakking. 

CLEAN SCIENCE SKIN CARE

Ontdek onze best sellers

De best verkochte producten zijn de favorieten van onze fans! Breng elke fase van je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau met de producten waar we het meest bekend om staan, van hydraterende zonnefilters tot zachte reinigingsmiddelen, vlekkeloze minerale foundations en krachtige anti-aging serums zoals onze bekroonde vitamine B.

Keer terug naar een cultklassieker of ontdek een nieuwe favoriet.