Two women facing camera sitting side by side Two women showing skin with Clean Science

Resultaatgerichte huidverzorging ondersteund door Clean Science.

De gezondheid van jouw huid verbeteren met krachtige formules die doen wat ze beloven.
Ondersteund door Clean Science, is het Synergie Skin-assortiment vakkundig ontwikkeld met resultaatgerichte huidverzorging voor alle huidtypes.

We gebruiken de meest actieve en schone ingrediënten om onze formules te ontwikkelen, met een maximale dosering van actieve ingrediënten.

Onze producten zijn dierproefvrij, vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, parabenen en andere huidbelastende ingrediënten. Door de juiste ingrediënten te combineren in een dagelijkse huidverzorgingsroutine, werkt de huid doelgericht aan verbetering van binnenuit.

We’ve found the perfect Synergie between skincare and

Clean Scienceinnovationconfidencereal results

Synergie Skin Results graphic icon

Resultaten die je kunt zien

Echt vertrouwen gaat verder dan de oppervlakte, en dat geldt ook voor onze resultaten. Alle Synergie Skin-producten zijn supercharged met de maximale dosering van schone en actieve ingrediënten, om jouw beste huid ooit te krijgen en te behouden. Onze klinisch onderbouwde formules hebben elk een unieke werking, die elkaars effect versterken en aanvullen. Een volledige en uitgebalanceerde huidverzorgingsroutine is de basis voor elke huid.  

Vind jouw perfecte huidroutine

Synergie Skin Clinics graphic icon

Gekozen door huidexperts

Onze krachtige formules zijn in de eerste plaats ontwikkeld voor de professionele markt en zijn favoriet bij veel huidexperts, dermatologen en esthetisch artsen. We zijn trots om producten van deze hoogwaardige kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Wetenschappelijke expertise, passie voor de natuur en esthetische schoonheid zal altijd een belangrijk onderdeel zijn van het DNA van Synergie Skin. We combineren alleen zuivere en actieve ingrediënten in onze formules om biologische verandering bij de bron te creëren.

This is skinnovation, the Synergie Skin way. 

Vind een Synergie-Huidexpert

Woman applying Synergie Skin serums in her bathroom
Synergie Skin Sustainability graphic icon

Geformuleerd met alleen het goede

Onze producten zijn dierproefvrij goedgekeurd onder het Leaping Bunny-programma, verantwoord ingekocht en volledig geproduceerd aan de Australische kusten om lokale banen en de economie te ondersteunen. Naast het creëren van schone producten, willen we ook onze planeet schoon en beschermd houden. We zetten ons in voor een duurzaam afvalbeheer- en productiesysteem en kunnen met trots beloven dat onze Australische faciliteit tegen 2023 volledig op zonne-energie zal draaien. Onze krachtige formules zijn ontwikkeld voor de professionele markt en gekozen door esthetische artsen en huidartsen. Nu zijn we er trots op om onze klanten producten van een dergelijk kaliber en effectiviteit te kunnen bieden. Toegewijd aan het handhaven van huidverzorging van een professionele, klinisch gezochte standaard, zal onze liefde voor biologische wetenschap altijd een belangrijk onderdeel zijn van het DNA van Synergie Skin.

Lees meer over onze duurzaamheidsdoelstellingen

Lees meer over Cruelty Free International en de Leaping Bunny-criteria


Synergie Skin Terri Vinson graphic icon

Maak kennis met de Maker

Synergie Skin founder and formulator: Terri (Vinson) Jones 

Als gevierd Australisch huidwetenschapper, cosmetisch chemicus, auteur en oprichter van Synergie Skin wordt Terri Vinson erkend als een van de meest innovatieve en gekwalificeerde professionals in de branche. Terri is een gepassioneerde visionair die gedreven is om producten van de hoogste kwaliteit en de hoogste potentie op de markt te creëren. Ze gebruikt haar eigen unieke synergie van wetenschappelijke expertise en passie voor ethische schoonheid om transformerende cosmeceuticals te formuleren.

Met meer dan twintig jaar formuleringservaring heeft Terri een Bachelor of Science, een postdoctoraal diploma Formuleringschemie, een diploma in onderwijs en is lid van de ASCC (Australian Society of Cosmetic Chemists). Ze is een wereldwijd erkende samensteller, een docent op het gebied van cosmetische wetenschap en de auteur van 'Skinformation: A Clean Science Guide to Beautiful Skin'.

Ontdek meer over Terri of luister naar haar verhaal en expertise in huidwetenschap op een aantal podcasts.

ONTDEK CLEAN SCIENCE SKIN CARE

Ontdek de meest geliefde Best Sellers

De meest favoriete producten van onze fans!
Breng elke fase van je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau met de producten waar we het meest bekend om staan. Van hydraterende moisturizers met zonnefilters tot zachte reinigingsproducten, vlekkeloze minerale foundations en krachtige anti-aging serums zoals onze bekroonde vitamine B.

Keer terug naar een cultklassieker of ontdek een nieuwe favoriet.