Synergie Skin Recover Balm 30mL Synergie Skin Recover Balm 30mL

Word Partner

Als een van onze Partners krijg je toegang tot onze cosmeceutische huidverzorging en minerale make-up die strikt gebaseerd zijn op wetenschappelijk bewijs en klinisch bewezen actieve stoffen, die een zichtbare en biologische verandering in de huidcellen teweegbrengen.

Ons team van bekwame experts streeft ernaar een echt verschil te maken, zowel voor jouw klanten als voor je bedrijf. We zullen jou en je team strategisch ondersteunen en in synergie werken om je bedrijf bij elke stap te laten groeien.Upgrade jouw praktijk met onze Clean Science-filosofie

Synergie Skin lipstick and mineral foundation products

Jouw concurrentievoordeel

Premium-producten

Synergie Skin biedt formules volgens klinische standaard die speciaal zijn ontwikkeld voor de professionele markt. Krijg exclusieve toegang tot het Synergie Professional-assortiment voor behandelingen of het Synergie Practitioner-assortiment voor medisch aangesloten klinieken.

Winstgevendheid

Zie een hoog inkomstenpotentieel met 100% opslag, hoge aanvullingsverkopen en doorlopende beloningen met onze concurrerende kortingen.

Volledig Australisch

Breng een 100% Australisch merk uit Melbourne onder de aandacht. Geniet van het gemak van communicatie en snelle levering.

Voordelen

Pas openingsorders aan je budgetbehoeften aan. Profiteer van regelmatige promotie-aanbiedingen.Ontvang hoogwaardige opleidingen, trainingen en webinars voor je personeel. Onze scherpe inkoopprijzen zorgen dat je met een mooie winst aan je klanten kunt leveren.

 

LumiBalance skincare product bottles

Toegewijde ondersteuning

Opleiding

Ontvang eersteklas opleidingen, trainingen en webinars voor je personeel. Krijg toegang tot toonaangevende klinische gegevens via ons exclusieve professionele portaal.

Verkoop assistentie

Werk samen met je persoonlijk toegewezen BDM voor voortdurende verkoopondersteuning. Bouw een sterke presentatie en aanwezigheid op met gratis VM- en POS-materialen.

Aanvullende voordelen

Jaarbonus, korting op testers, digitale marketing voor je website en social media, preview van onze productlanceringen, kostenloze vermelding van je salonnaam op onze Synergie Skin website, toegang tot onze jaarlijkse masterclass en ondersteuning voor uw VIP-klantevenementen.


 

 

{formbuilder:MTAwOTk5}

PARTNER TESTIMONIAL