Woman lying down during a professional skin treatment

Resultaatgerichte behandelingen. Tevreden klanten.

Voor huidprofessionals die alleen het beste eisen voor hun cliënten, biedt Synergie Skin dit premium assortiment exclusief aan erkende klinieken en huidpraktijken.

Door gebruik te maken van geavanceerde actieve cosmeceuticals die krachtiger zijn, biedt het Synergie Professional-assortiment gerichte oplossingen voor versnelde resultaten.

Synergie Professional cosmeceutical salon product range

Synergie Professional

Synergie Professional is een unieke reeks specialistische producten voor professioneel gebruik die in voordelige bulkvolumes worden geleverd om bedrijven van alle soorten en maten te ondersteunen. Deze lijn omvat professionele exfoliatie, serums, maskers, behandelingen en chemische peelings om uiteenlopende huidaandoeningen te bestrijden. Verminder hyperpigmentatie, verfijn de huidtextuur, ontlast verstopte poriën, verzacht littekens, stimuleer collageen en kalmeer ontstekingen. Ongeacht het huidprobleem, ons professionele assortiment zorgt voor een ongeëvenaarde klanttevredenheid.

Synergie Professional peel treatment products

Synergie Peels

Samengesteld om de epidermale textuur te revitaliseren, biedt Synergie Skin een reeks krachtige resurfacing chemische peelings van een retinol-enzymformulering, variërende salicyl- en melkzuuroplossingen, onze exclusieve Synergie-peeling voor zichtbare, duurzame resultaten.

Woman receiving a professional facial treatment

Synergie Signature Medifacial Treatment

Met onze zeer aanpasbare Signature Medifacial ervaar je echte vrijheid bij het afstemmen van behandelingen om aan de specifieke behoeften en verwachtingen van je cliënten te voldoen. Ideaal voor het verhogen van de hydratatie en vitamine-infusies, deze behandelingen leggen letterlijk de kracht van Clean Science in jouw handen.

 

Word Partner

Ons team van bekwame experts streeft ernaar een echt verschil te maken, zowel voor uw cliënten als voor jouw.
We zullen jou en je team strategisch ondersteunen en in synergie werken om je bedrijf bij elke stap te laten groeien.