Trotse partner van Cruelty Free International

Synergie Skin is Leaping Bunny goedgekeurd door Cruelty Free International. Het Leaping Bunny-programma van Cruelty Free International wordt internationaal erkend als de hoogste ranglijst voor gecertificeerde dierproefvrije huidverzorging en wordt alleen toegekend aan merken die voldoen aan hun strenge, wereldwijd toegepaste criteria. Synergie Skin is sinds de lancering in 2005 dierproefvrij gebleven en de Leaping Bunny-gecertificeerde goedkeuring biedt wereldwijde bevestiging van een gecertificeerde dierproefvrije status.

Leaping Bunny Approved

In Synergie met onze waarden

De kern van Synergie Skin is de Clean Science®-filosofie van oprichter Terri Vinson; haar toewijding is om ethisch geformuleerde Australische dierproefvrije huidverzorging te creëren door natuurlijke ingrediënten te combineren met in eigen laboratorium gemaakte gesynthetiseerde ingrediënten, die de levensduur van je huid verlengt. 

De Cruelty Free International Leaping Bunny-gecertificeerde goedkeuring bevestigt deze kernwaarden en stelt Synergie Skin in staat om de belofte na te komen.

Een bericht van onze oprichter, Terri Vinson:

“Het creëren van gecertificeerde dierproefvrije huidverzorging is mijn persoonlijke opdracht geweest vanaf het allereerste begin van de oprichting van Synergie Skin, en ik ben meer dan trots dat ons bedrijf de Cruelty Free International Leaping Bunny-goedkeuring heeft gekregen; de gouden standaard voor dierproefvrije huidverzorging in Australië. Ik geloof echt dat dierproefvrije huidverzorging de toekomst van onze branche is, en ik moedig andere dierproefvrije huidverzorgingsmerken aan om met Cruelty Free International samen te werken bij het vormgeven van een duurzamere en ethischere wereld."

The Leaping Bunny Standard

Synergie Skin gelooft dat schoonheidsproducten dierproefvrij moeten zijn. We zijn er trots op dat we door Leaping Bunny zijn goedgekeurd. Leaping Bunny is een wereldwijd programma en vereist dierproefvrije normen die verder gaan dan de wettelijke vereisten. Al onze eigen Synergie Skin cosmeceuticals zijn goedgekeurd onder het Cruelty Free International Leaping Bunny-programma, dé internationaal erkende gouden standaard voor dierproefvrije producten. We houden ons aan een beleid met een vaste sluitingsdatum en controleren onze leveranciers proactief om ervoor te zorgen dat onze producten blijven voldoen aan de Leaping Bunny-criteria. Ons leveranciersmonitoringsysteem wordt ook onafhankelijk geaudit.

Ga voor meer informatie over Cruelty Free International, Leaping Bunny-gecertificeerde merken en Leaping Bunny-criteria naar www.crueltyfreeinternational.org

ONTDEK PRODUCTEN

Onze best sellers

De meest geliefde en favoriete producten die onze fans als absolute bestsellers selecteren. Breng elke fase van je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau met de producten waar we het meest bekend om staan, van hydraterende zonnefilters tot zachte reinigingsproducten, vlekkeloze minerale foundations en krachtige anti-aging serums zoals onze bekroonde vitamine B.

Keer terug naar een cultklassieker of ontdek een nieuwe favoriet.