De juiste foundation voor je huid

De juiste foundation voor je huid
Als je de deur uit gaat, denken we altijd aan hoe we eruit zien. We kunnen ons iedere dag anders kleden en ons haar anders dragen, maar onze huid is veel moeilijker te veranderen. Synergie Minerals is er om jouw natuurlijke huid te helpen er onberispelijk uit te zien, elke keer dat je de deur uit stapt.

Voordat je make-up aanbrengt, is het belangrijk om de huid te hydrateren en tegen de zon te beschermen met ÜberZinc. Dit zal fungeren als een fantastische primer voor je make-up en tegelijkertijd je huid beschermen tegen de harde UVA- en UVB-stralen van de zon. Vergeet niet om je make-up ‘s avonds te verwijderen met een goede reiniging. Dit is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat je poriën kunnen ademen en al het vuil verwijdert wordt dat zich gedurende de dag heeft verzameld.

Je foundation moet overeenkomen met je natuurlijke huidskleur, anders heb je een te duidelijk verschil tussen de huid op je gezicht en op je hals! Gebruik je hand of pols als kleurgids bij het kiezen van een make-up. Als je veel sproeten op je gezicht hebt, pas je make-up dan niet aan de kleur van de sproeten aan, omdat deze te donker zal zijn. Je sproeten zijn een prachtige aanvulling op je huid – blijf trots en laat ze zien!

Vergeet niet om de juiste borstels te gebruiken bij het aanbrengen van je make-up. Als je de juiste make-up hebt gekozen, krijg je er misschien niet het beste resultaat van als je het verkeerd aanbrengt. Niemand wil vlekken en vegen verspreid over het gezicht, een juiste borstel kan dit oplossen!

Helaas zijn we niet allemaal 100% van de tijd gezegend met een natuurlijk perfecte huid, dus moeten we een make-up kiezen die bij ons huidtype past (in plaats van onze huidaandoeningen mogelijk te verslechteren of onvoldoende dekking te bieden).

If you suffer rosacea or have dry, sensitive, sun damaged or ageing skin, Synergie’s Antioxidant Cream Foundation MineralWhip will provide you with glowing skin …and the best coverage!

Als je last hebt van rosacea of een droge, gevoelige, door de zon beschadigde of verouderende huid hebt, biedt Synergie’s Antioxidant Cream Foundation MineralWhip je een stralende huid … en de beste dekking!

Antioxidant Cream Foundation: MineralWhip

Synergie’s MineralWhip biedt de hele dag door een langdurige, vlekkeloze dekking voor je gezicht. Deze anti-oxidant crème foundation is samengesteld om een hoge bescherming tegen de zon te bieden, omdat MineralWhip het kenmerkende zinkoxide van Synergie bevat.

MineralWhip bevat ook andere ingrediënten, die de collageenproductie stimuleren, de genezing van de huid bevorderen en antioxidanten bevatten die schade door vrije radicalen omkeren.

Synergie MineralWhip

Lichte, vloeibare minerale basis: BB-Flawless

BB-Flawless is een echt revolutionaire vloeibare BB-minerale basis, die de cosmeceutische kracht van niacinamide (hulp bij de regulering van de olieproductie) gebruikt!

De vitamine E in BB-Flawless voedt de huid terwijl zinkoxide een uitstekende bescherming tegen de zon biedt.

Deze foundation geeft niet alleen een fantastische dekking, maar het is ook een lichte vloeibare basis die de ceramideproductie verhoogt om de natuurlijke hydratatieniveaus te bereiken.

Synergie Skin BB-Flawless

Loose Mineral Foundation: Second Skin Crush

De losse mineralen voelen aan als je tweede huid. Geformuleerd met pure aardemineralen, ziet je huid er stralend uit met langdurige dekking.
Second Skin Crush bevat ook zinkoxide, fungeert als zonbescherming en zorgt er tegelijkertijd voor dat je er fantastisch uitziet!

Als je een vette huid, een acne-gevoelige huid of een relatief probleemloze huid hebt, ziet Second Skin Crush er perfect uit op je huid.

Synergie Skin Second Skin Crush