Ons Team

Marc Thijsselink

Directeur en oprichter van SURE Medical

Marc Thijsselink is de oprichter van SURE Medical, dé Europese partner van Synergie Skin. Marc heeft met SURE Medical een organisatie neergezet die kennis en service hoog in het vaandel heeft. Marc is trots op de samenwerking met Synergie Skin, omdat de ‘clean science’ filosofie van Synergie Skin een perfecte toevoeging is op de gedachtegang van SURE Medical.
In zijn (schaarse) vrije tijd staat hij graag langs de lijn op het hockeyveld of geniet hij van een borrel met vrienden.

Favoriet product: Targeted anti-ageing set voor mannen – Dit is mijn alles-in-1 pakketje, waarmee ik als man ook een goede huidverzorgingsroutine kan hebben!

Marjette Post

Product Specialist

Marjette is Synergie Skin specialist en al 10 jaar werkzaam in de esthetische/cosmetische branche. Als Product Specialist weet Marjette alles over de producten en behandelingen van Synergie Skin. Haar passie is om klanten enthousiast te maken voor Synergie Skin. Ze begeleid partners en klanten en geeft hands-on trainingen. Persoonlijke aandacht en beleving staan daarbij voorop.

“Begin 2019 ben ik gestart bij SURE Medical. Toen ik Synergie Skin ben gaan bestuderen kwam ik er al heel snel achter dat dit niet de zoveelste verzorgingslijn is. Dit is een merk wat iedereen thuis op de plank wil hebben! Ik wil daarom graag meehelpen om dit unieke merk in Nederland bekender te maken!!

Huidverbetering vind ik zo belangrijk, wie wil er nou niet altijd een stralende jonge huid? Maar er zijn ook zoveel verschillende huidverzorgingsmerken en daarom vind ik het juist leuk om uit te pluizen wat nou echt iets doet voor de huid”.

Buiten het werk maakt Marjette het liefst mooie reizen, gaat ze graag relaxen in een Spa, naar het bos met haar hond en vindt ze een gezonde leefstijl erg belangrijk.

Favoriet product: ik ben erg fan van intensieve peelingen om de huid te blijven stimuleren en daarnaast een huidverzorgingslijn die het ondersteund. Synergie Skin voldoet in alle opzichten aan die verwachtingen in mijn optiek.

Petronel Schampers

Accountmanager Zuid-Nederland

Petronel is sinds 1 september 2016 in dienst als Accountmanager Zuid-Nederland. De provincies waar ze verantwoordelijk voor is, zijn: Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en België. Hiervoor heeft zij jarenlang als Accountmanager gewerkt voor een Medische Groothandel in (complexe) wondzorgproducten. Interne trainingen en de ervaringen in het veld, hebben haar gevormd tot waar ze nu staat.

Haar passie is om nieuwe klanten enthousiast te maken voor Synergie Skin en de mogelijkheden ervan voor een instituut in kaart te brengen. Persoonlijke aandacht staat voorop en het nakomen van beloftes staat bij haar hoog in het vaandel. Daarnaast traint ze de bestaande klanten en worden deze begeleid naar het “next level” waar Synergie Skin voor staat. Bovendien gaat haar interesse uit naar een gezonde voeding/leefstijl, wat perfect aansluit bij de visie van Synergie Skin.

In haar vrije tijd, zoekt ze graag de natuur op. Regelmatig doet ze aan hardlopen, fietsen of wandelen.  Ze is tevens trotse moeder van 2 kinderen van resp. 20 en 18 jaar.

Favoriet product: Reclaim – met name van de geur en structuur, maar vooral van de resultaten, wordt ik erg blij. Het PERFECTE Anti-Aging product. Het doet wat het moet doen!

Carola van Reijmersdal

Marketing & Communicatie

Carola is het eerste aanspreekpunt van de klant en verantwoordelijk voor alle voorkomende binnendienst activiteiten, media uitingen en marketing activiteiten van Synergie Skin.

Carola heeft meer dan 20 jaar werkervaring en is 4 jaar geleden gestart bij SURE Medical.
“Op deze plek komt het allemaal samen. Ik vind het heerlijk om als een spin in het web te zijn en veel afwisselende werkzaamheden te combineren. Mijn grote interesse voor de beauty branche, en in het bijzonder producten gericht op huidverbetering, kan ik optimaal inzetten om de klant zo goed mogelijk te helpen.”

Buiten het werk is Carola graag creatief bezig met het maken van eigen wanddecoraties, vindt ze het leuk om te koken, te tuinieren, te sporten, gaat ze graag met haar man op reis om nieuwe wijnen en champagnes te ontdekken en brengt ze graag tijd door met familie en vrienden.

Favoriet product: Vitamin B – “Voor mij dé multitasking cosmeceutical nummer 1! Door de hoge concentratie van het actieve ingrediënt vitamine B3 (niacinamide) ziet mijn huid er helderder en stralender uit. Dit serum maximaliseert hydratatie, controleert olie en pigmentatie en zorgt voor een gezondere huidbarrière”.

Anette van Wijk

Customer Service medewerker

Anette is sinds 1 november 2018 het team van SURE Medical komen versterken op de customer service. Na bijna 13 jaar werkervaring in de functie van administratief commercieel binnendienst medewerker werd het tijd voor een verandering van omgeving en branche.

Samen met Carola zal zij degene zijn die klanten te woord staat, hun orders verwerkt en alles wat hiermee samenhangt. Zodra de kennis over de producten en wat zij kunnen doen voor iemands huid is overgedragen, zal zij ook een passend advies kunnen geven bij toekomstige aankopen.

Net zoals vele dames wordt Anette erg enthousiast van cosmetische en esthetische beautyproducten, jezelf mooier maken en de conditie van je huid verbeteren.
“De komst van het merk Synergie Skin & mineral make-up en de hele filosofie hierachter is een hele mooie aanvulling op het al bestaande assortiment van Sure Medical. Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan en mijn kennis hierin te verbreden.”

In haar vrije tijd gaat Anette graag wandelen met haar twee teckels, probeert ze samen met haar vriend nieuwe gerechten uit, bezoeken zij graag mooie plekken in en buiten Nederland en ook tijd doorbrengen met familie en vrienden vindt zij erg fijn.

Favoriet product: UltraCleanse – Naast een goede verzorging is een goede reiniging minstens zo belangrijk. Na het gebruik van de UltraCleanse voelt mijn huid echt schoon en fris aan en blijven er geen sporen van make-up meer achter.

 

Terri Vinson

Oprichter van Synergie Skin en cosmetisch chemist

Terri richtte Synergie Skin op in 2005 nadat ze merkte dat er in de esthetische markt een enorm gemis was aan echt actieve cosmeceuticals, die compleet vrij van mogelijk schadelijke ingrediënten waren. Terri heeft een Bachelor degree in Wetenschap, een diploma voor het lesgeven in Biologie & Hoge Wetenschappen en een aanvullend post-graduate diploma in chemische formuleringen. Ze is de Managing Director bij Synergie Skin en is verantwoordelijk voor de research voor nieuwe formules en ingrediënten in het Melbourne lab. Terri houdt zich in de weekenden bezig met diverse activiteiten, zoals nerdy wetenschappelijke bladen lezen, binge-watching Netflix (hoe geweldig is Breaking Bad?!), schilderen met olieverf en het verzinnen van nieuwe gezonde recepten!

Favoriet product: Vitamin B – Een van de eerste producten dat ik gemaakt heb en het is nog steeds mijn favoriet om de weerstand van de huid, de hydratatie en fijne lijntjes aan te pakken. Dit is echt hét product waar ik niet zonder kan!

Lees hier meer over Terri

Pooneh Azady

General Manager bij Synergie Skin

Pooneh is nu de General Manager van Synergie Skin en was voorheen het hoofd van de financiële afdeling. Zij is ons beste rekenwonder en heeft meer dan 10 jaar ervaring en een master’s degree in Accounting en Financieel management. Pooneh is een enorme filmfanaat, houdt ervan om nieuwe trendy restaurants te ontdekken en kan geen genoeg krijgen van haar puppy.

Favoriet product: MediScrub – Omdat ik last heb van open poriën, zweer ik bij MediScrub, omdat het dode huidcellen en mee-eters verwijdert, zonder mijn huid uit te drogen.

Sophie Ashworth

Opleidingsmanager bij Synergie Skin

Sophie is onze opleidingsgoeroe bij Synergie Skin. Ze is niet alleen een geweldige docent, maar ook een gekwalificeerd verpleegster, schoonheidsspecialist en huidtherapeute. Sophie geeft regelmatig samen met Terri lezingen bij cosmetische congressen en vindt het leuk om wereldwijd trainingen en workshops te doen. Met vele jaren ervaring als manager van schoonheidssalons, en medisch cosmetische praktijken, is Sophie een echte huidexpert en branche professional te noemen. Ze is ook moeder, speelt akoestische gitaar en gaat graag de natuur in om even op te laden.

Favoriet product: Ultimate A – In het verleden heb ik veel problemen gehad met verschillende vitamine A serums. Mijn huid raakte steeds geïrriteerd. Dit is het eerste vitamine A product dat ik dagelijks kan gebruiken met positieve resultaten!