De oprichter van Synergie Skin

De oprichter van Synergie Skin
Terri Vinson - cosmetisch wetenschapper

Vanaf het moment dat Synergie werd opgericht in 2005, is het mijn missie om zowel vrouwen als mannen te helpen om zich echt zeker te kunnen voelen over hun huid, ongeacht de leeftijd. Ik geloof dat onze branche zoveel meer kan zijn dan alleen huidverzorging, daarom probeer ik mijn klanten te informeren en hen te voorzien van relevante informatie waarmee ze zelf kunnen bepalen wat voor hen op de lange termijn de beste huidverzorging is.

“ We staan achter onze Clean Science-filosofie, met behulp van de nieuwste technologie en de beste ingrediënten uit de natuur, om uw natuurlijke schoonheid te versterken met krachtige, pure en bewezen effectieve producten die écht een verschil maken voor uw huid.”

Onze effectieve cosmeceuticals zijn gebaseerd op stabiele, hoogwaardige actieve stoffen die zijn ontworpen om de huid van binnenuit te veranderen en te herprogrammeren. Cosmeticaproducten met cosmeceuticals werken veel dieper door in de huid en zorgen voor intensieve huidverbetering.

TERRI’S VERHAAL

Ik begon met het ontwikkelen van mijn eigen formules toen ik erachter kwam dat er een grote behoefte was aan echt actieve en hoogwaardige huidverzorging die geen twijfelachtige stoffen bevatten. Door mijn achtergrond in biologische wetenschap en chemie, kwam ik op 3 belangrijke vragen:

Wat vind ik fijn om te gebruiken?
Hoe maak ik mijn aanbod uniek?
En hoeveel nerdy woordgrapjes kan ik in productnamen verzinnen?

Maar even serieus, in Australië worden we constant blootgesteld aan extreme zon en gure weersomstandigheden, waardoor ik geïnspireerd werd om mijn eerste UV beschermende Synergie producten te maken. Met mijn passie voor schone wetenschap en topische ingrediënten ging ik volhardend door met het uitbreiden van de lijn.

Als u een beetje op mij lijkt, voelt u zich pas echt mooi van buiten als u van binnen gezond bent. Daarom zet ik me niet alleen in voor een zichtbare verandering van uw huid, maar ook voor uw algehele welzijn op celniveau, van binnen en van buiten.

Lees meer over onze filosofie

TERRI’S ACHTERGROND

Terri, de oprichter van Synergie Skin, behaalde haar Bachelor of Science degree aan de Monash University, met een specialisatie in Immunologie en Microbiologie. Ze behaalde ook nog een post-academisch diploma in Formulating Chemistry en een onderwijsdiploma in  Biologie & Hoge Wetenschap. Terri neemt professioneel deel aan de:

  • Australian Society of Cosmetic Chemists (ASCC)
  • Vogue Cosmetic Advisory Board (de eerste niet-doktor die geaccepteerd werd)
  • Australasian Academy of Cosmetic Dermal Science (AACDS): senior adviseur in formule-ontwikkeling
  • Als expert in haar vakgebied, geeft Terri regelmatig lezingen in cosmetische medische congressen, schrijft ze regelmatig vakgerelateerde publicaties, zoals in Cosmetic Surgery and Beauty Magazine en Professional Beauty Magazine en ze heeft onlangs haar eigen boek uitgebracht: The Essential Skincare Guide.

Ik heb altijd een passie gehad voor de wetenschap achter schoonheid.