Over ons

Over ons

Synergie Skin is in 2005 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal erkend bedrijf, dat door cosmetisch artsen en huidtherapeuten hoog wordt aangeschreven. Zij voeren dan ook de complete Synergie Skin lijn in hun praktijk of kliniek. Alle producten worden geformuleerd door biologisch wetenschapper en cosmetisch chemist Terri Vinson (BSc. DipFormChem. DipEd. ASCC).

Omdat Synergie Skin al haar activiteiten onder eén dak heeft, worden alle producten in hetzelfde pand ontworpen, geproduceerd en verpakt. Deze (voor de branche) unieke methode zorgt ervoor dat elk afzonderlijk product met de grootste zorg wordt gemaakt.

Synergie producten worden door klinische data ondersteund en zijn compleet vrij van twijfelachtige ingrediënten. Onze lijn bestaat uit echt actieve producten, is gebruiksvriendelijk en het allerbelangrijkste is dat het écht een zichtbare verbetering in uw huid teweegbrengt.

Lees hier meer over onze filosofie. 

Synergie Skin wordt in Europe gedistribueerd door SURE Medical NV, een vooraanstaand leverancier van producten en diensten binnen de Esthetische en Cosmetische branche.
Onze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij onze partners en in onze webshop.

ONZE PRODUCTLIJNEN

SYNERGIE SKIN

Een cosmeceutische skincare lijn die een biologische en zichtbare verandering/verbetering in de huid teweeg brengt. Met meer dan 50 producten, variërend van actieve serums tot moisturisers, biedt Synergie Skin een lijn waarmee elke huid en elk huidprobleem gericht kan worden behandeld.

Wij begrijpen dat elke huid weer anders is en geloven in het belang van een verzorgingsroutine die specifiek gericht is op dat huidtype. Van acne tot hyperpigmentatie, het is onze missie om producten te maken die alle huidproblemen aanpakken, zodat u zich weer geweldig in uw huid kunt voelen, ongeacht de leeftijd.

SYNERGIE MINERALS

Een cosmeceutische minerale make-up lijn, die goed is voor de huid. Synergie Minerals biedt door de hoogwaardige zinkoxide en titanium dioxide mineralen een superieure breedspectrum UV en IR zonbescherming aan iedereen die aan de zon wordt blootgesteld. De lijn komt aan alle make-up behoeften tegemoet met bijvoorbeeld; beschermende en vlekkeloze foundations, actieve lip-glosses, hydraterende blushes en bronzers, post-operatieve concealers en zachte, natuurlijke mascara voor de wimpers. Synergie Minerals is echt een functionele make-up lijn, die uw dagelijkse skincare routine compleet maakt.

SYNERGIE PRACTITIONER

Een productlijn, specifiek voor huidartsen en cosmetisch artsen, die de ‘Specialisten Zeven’ bevat; een collectie van cosmeceuticals uit de Synergie Skin lijn, met hoger geformuleerde concentraties van actieve ingrediënten en extra toegevoegde krachtige ingrediënten. De Synergie Practitioner lijn biedt de cliënten een versterkte variant op de Synergie Skin lijn.

SYNERGIE SKIN MAN

Een geselecteerde lijn van gerichte anti-aging producten, speciaal voor de man. Deze lijn is specifiek geformuleerd voor zelfs de meest gevoelige huid en beschermt, voedt en herstelt. De lijn met o.a. een dagelijks serum, een moisturiser met zonbescherming en een hydraterende lippen balsem, brengt de huid in balans en regenereert, zonder te irriteren en met een kalmerende werking na het scheren. Synergie Skin Man is de ideale lijn om mannen kennis te laten maken met een huidverzorgingsroutine.